July 22, 2009

BoreD...

bosannya arinie...huhuhu...rasa nak balik umah then tido...dala cuaca amat²la mendung...ngan haze lagi...adoi mengugat iman rasa...lagipun keje xbanyak...blehkah aku balik?....ahahaha...cepatla kul 6.00....aku nak balik...huhuhu...

July 16, 2009

FridAy cOme AgaIn

waaaa its friday...im very² happy for it...xsbrnya nak rest dis weekend...tgk tv...golek² depan tv smbil layan dvd...and the best part can sleep for long time...ahahaha...and dis weekend target aku adalah nak cri durian...da teringin sangat nie...ahahaha...sodap deh durian...kat bawah nie aku sertakan gmbr durian untuk tatapan semua...hope enjoy....and wish u hepi good weekend....=)






July 15, 2009

sOON....

soon?....hopefully dec nie planning kitaorg berjalan lancar...xsbrnya aku nak tunggu dec nie...tapi dlm gembira de perasaan takut gak...huhu...yela bukan senang nak mengharungi alam yg len...hopefully semuanya bejalan lancar and dirahmati oleh Nya...=)

July 14, 2009

yesterday mc....

yesterday aku mc...huhu...maybe banyak sgt pikir...smpai jatuh sakit kan...after golek² around 9 o'clock aku ge klinik...then doc kasila ubat pe semua...yg best sekali doc kasi ubat angin...untuk lenguh² badan...best bangat deh...bila sapu ubat tue berangin je bdan aku...otw nak balik aku cari kedai yg jual durian...da teringin sgt nak makan durian nie...xdpt² lagi...then ge la tmpt yg selalu aku tgk org meniaga buah 2...dekat jek ngan umah aku...tapi malangnya kedai 2 xbukak lagi...huhuhu.sedih...sob sob sob....hopefully weekend nie aku dpt makbulkan ngidam aku nie...ehehehe...chow dulu...

July 13, 2009

adakah perlu?...


erm actually aku rasa aku cm nak cri keje len...tapi perlu ke aku wat keputusan cmtue...huhuhu...masih dlm ragu² lagi...berpikir²...kalo bleh aku nak masuk gomen...tapi gomen nie cm xnak mik aku je...kuang2...bersbrla...mdh²an de jalan yg terang menyuluhi hidup aku....amennnn...

1st entry...

erm nak cete pe ye...1st time tulis blogkan...
huhuhu...rasa cm best je baca blog kwn²kan...so saya nak try wat blog sendiri...
huhuhu...dgn kebosanan yg melanda di opis so terciptala blog nie...
hopefully kwn² hepi baca blog saya nie...huhu