March 28, 2010

jumaat,sabtu

hye semua...

selamat pagi isnin...kembali berkerja....bersiaran dimeja opis...ehehehe...da macm nak mengacara je....ok arinie sya da update pasal weekend yg lepas...adakah skema ayat² diatas?...belasah jela...janji update...ahahaha...

so ari jumaat sya mc...disebabkan bdn x shat so sya xlarat mau ke opis...huhu...sebnrnya dri ari khamis lagi bdn nie rasa xsihat...maybe sya men redah hujan...and cuaca yg skang nie xmenentu...huhu...so dgn kuasa nak mendptkan mc gagahkan la gak ke wangsa maju....sebab malas mau drive kete so nek tren jela ke wangsa maju...klinik yg senang nak ge...and alhamdulillah demam da makin sembuh....


sori gmbr dri enset hp yg cikai saje..


so, ari sbtu aritue telah kuar bersama en tunang....dari last week da planning mau ge survey perabot utk rumah lepas kawen...and kebetulan plak en tunang pun dmam....kesian dia...dmam dia lebih teruk dri sya...huhu...so awal sabtu sya pick up en tunang kat umah dia....kesian plak nak suh dia dtg ke setapak...and terus gerak ke kedai perabot SYARIKAT MAJU PERABOT....kalo salah map yek buk....ahahaha...sebab sya ingat word MAJU jek...ehehe....fuh masuk jek kedai 2 da rmbang mata...mcm² de...and bincng punye bincng kami grab set bilik tido, tilam yg baekkkkk punye utk kami tido and set sofa....harga pun agak ok gak....maafla ek sya lupa bwk cmera time 2...nak cepat sgt...

haaa lebih kurng cmnie la set katil kami...colour dia same like ours

image from google (kecik gila gmbr dia)


and da beli gak washing machine....lepas nie xpyh basuh baju guna tangan....best²...











note kaki:thanx a lot kepada tunang tercinta....belikan semua nie....

2 ulasan:

Nurulhuda|Adlie said...

epa, shopping terus sihat ek? hehe..

g ek perabot majuuuuuuuu itu, haha, mmg rambang mata kalau kat situ.. =)

ep@ Zubidi said...

ahahahaha....mmg pun...trus shat...
mmgla nurul...mmg rmbang mata la ge situ...huhuhu...nasibla gaji xmasuk lagi...kalo x rembat lagila perabot kat situ...